Podjetje Defens, d.o.o. iz Ljubljane je ekskluzivni zastopnik poljske ladjedelnice Sea Life. ki izdeluje plovila blagovne znamke Atlantic Marine.

Ladjedelnica SEA LIFE je začela z izdelavo plovil znamke Atlantic Marine leta 1994, danes pa imajo v svoji floti že 22 različnih modelov družinskih potovalnih čolnov in bolj ribiško usmerjenih plovil, prav vsi pa se lahko pohvalijo s certifikatom Germanisher Lloyd.

Ladjedelnica se nahaja na severno-vzhodnem delu Poljske v mestecu Augustow, ki je znano po svoji bogati tradiciji izdelave plovil in po turizmu na znanih Mazurskih jezerih.

V sodobni proizvodnji, zaposlujejo več kot 100 delavcev in izdelujejo 11 plovil, njihova proizvodnja pa obsega kar 350 plovil letno. Zaradi razširjene mreže zastopnikov širom Europe in ZDA lahko plovila ladjedelnice Sea Life srečamo na vseh svetovnih morjih, tudi v slovenskem.

Poleg ladjedelnice Sea Life, smo pri podjetju Defens, d.o.o. zastopniki tudi za italjanske čolne blagovne znamke Clear, nekoliko manj znane italjanske ladjedelnice. Ladjedelnica ima dolgo tradicijo izdelave poliestrskih trupov za večino italjanskih blagovnih znamk napihljivih čolnov, pred kratkim pa so se odločili tržišču ponuditi tudi plovila pod lastno blagovno znamko. Trenutno izdelujejo 12 različnih modelov z vgradnimi in zunajkrmnimi motorji, odprtih tipov in takšnih s kabino.

Za več informacij o kateri koli blagovni znamki in o modelih, vas vabimo, da nam pišete na info@defens.si ali izpolnete ta kontaktni obrazec. Lahko nas tudi pokličete na 040 466 288.